Webshop Beyoutiful Fotografie

Alles waar ik jullie als fotograaf bij kan helpen.

Hi allemaal,
Wat fijn dat jullie een kijkje nemen op mijn webshop. Momenteel vinden jullie hier presets terug die je kan gebruiken in de gratis app lightroom op jullie GSM. De presets zijn nog niet ontworpen voor Lightroom op de computer.

Ik verkoop graag producten waarvan ik weet dat ik jullie hier mee verder help. Hebben jullie problemen, of wordt je ergens niet wijs uit mag je me dus altijd even contacteren en ik help jullie met veel plezier verder!


Informatie over de presets

Preset BOHO Mobile

29,95 euro

Ben jij fan van warme boho tinten? Dan is deze preset wel iets voor jou! In één klik maak jij een mooi geheel van jou foto's. Dit pakket bevat 5 presets zo kan je de preset gebruiken voor al jou foto's!

Preset Instax

19,95 euro

Wie droomde er vroeger niet van een prachtige polaroid foto's? Retro wordt weer helemaal in. Gebruik de preset instax en tover jou foto's om in een retro sfeer. Ideaal voor een leuke plakboek of retro project! Dit pakket bevat ook een zwart wit preset!

Preset Zwart wit

14,95 euro

Graag deel ik met jullie mijn zwart wit bewerking waar ik al verschillende jaren mee werk. De preset is heel all round en dit pakket bevat dus 1 zwart wit preset.

Preset Mat

14,95 euro

Ik ben als fotograaf al jaar en dag fan van een matte afwerking. In een album verkies ik dan ook héél vaak een mat fotopapier. Deze all round matte preset is dan ook één van mijn favorieten die ik graag met jullie deel!

FAQ

Wat is een preset?

(01)

Een fotofilter die je kan gebruiken in de app lightroom. De preset zorgt voor een mooi effect op jou foto. Héél gemakkelijk en in een paar stappen til jij jou foto's naar een hoger niveau!

Hoe gebruik ik een preset?

(02)

Je download de app lightroom op je gsm. Deze is gratis te gebruiken. Verder volg je de stappen die ik jullie toon in de handleiding. Eerste keer vraagt iets meer tijd, nadien werkt de preset héél vlot.

Wat als ik niet tevreden ben?

(03)

Ik help jullie graag verder met jullie problemen. Neem dus gerust contact met me op als jullie met een probleem zitten.

Hoe vaak kan ik de preset gebruiken?

(04)

Vanaf jou aankoop afgerond is kan je de preset zo vaak gebruiken als je maar wil!

Reviews
De boho - preset die ik gebruik zorgt voor een prachtig effect op al mijn foto's. Ik gebruik ze zowel op mijn privé als voedingfoto's en ik ben er echt héél tevreden van. Maakt van je gewone foto's meteen iets extra. De lightroom - app is ook eenvoudig in gebruik. Een echte aanrader!
— Morane
Hier een enorme fan van de Boho - preset. Zowel op dagdagelijkse foto's als die op mijn website/instagram. Met maar een enkele klik in de lightroom - app een super mooi effect op foto's die simpelweg met de gsm genomen zijn. Ik bewerkte onlangs de foto's van mijn website en dit zorgde meteen voor een warm en zacht effect.
— Lynn

Our kids grow up so fast. Don't let these memories slip away.

(Gabriel S.)