Mini

Fotoshoot op locatie
Duur: 1 uur a 1,5 uur
Gezinsfotografie, loveshoot,...
15 foto's op hoge resolutie
Aangeleverd in online galerij

120 Euro

Newborn

Fotoshoot bij u thuis
Duur 1,5 uur
Foto's van de baby en gezin
45 foto's op hoge resolutie
Aangeleverd in een online galerij

175 Euro

Luxe

Fotoshoot op locatie
Duur: 1 uur a 1,5 uur
Voor alle portretten
Minstens 50 foto's op hoge resolutie
Aangeleverd in een online galerij

190 Euro

Huwelijk

Elk huwelijk is uniek.
Vraag voor meer informatie en prijzen
mijn huwelijksbrochure!

vanaf 800 EURO

Veel gestelde vragen?

Hoe ga jij te werk?

Samen gaan we op zoek naar een ideale datum en plaats om de shoot te laten plaats vinden. We nemen een uur de tijd om wat mooie plekjes te zoeken voor foto's te nemen, tenzij je een mini shoot boekt. Na de shoot maak ik een selectie van de foto's en bewerk deze één voor één naar mijn stijl. Voor een huwelijk starten we met een kennismakingsgesprek, indien jullie mij boeken volgt er nog een gesprek voor jullie verdere planning. Ik ben aanwezig op jullie dag zoals afgesproken. Tijdens jullie dag ga ik opzoek naar spontane en emotionele momenten. Tijdens de shoot nemen we even tijd voor jullie als koppel, probeer dit te zien als een ontspanningsmoment op jullie prachtige, maar drukke dag. Na jullie dag ga ik aan de slag met alle foto's en spreken we later af voor het afleveren van jullie foto's.

Hoe worden de foto's afgeleverd? En wat is de levertermijn.

De foto's worden digitaal afgeleverd. Ik werk met een online galerij, waar ik de foto's in plaats. Jullie krijgen na de shoot een link en wachtwoord naar jullie persoonlijke galerij. Jullie kunnen hier ook de foto's downloaden op hoge resolutie. Ik probeer jullie foto's af te werken binnen de 3 weken. Voor een huwelijk kan dit oplopen tot 4 weken. Deze levertermijn heb ik nodig omdat de fotoshoot nog maar het begin is van mijn werk. Na de shoot begin ik met back - ups te maken van jullie foto's. Nadien maak ik een selectie van jullie shoot en bewerk ik deze foto's één voor één. Om jullie kwaliteit te kunnen bieden, vraagt dit even tijd.

Wat bij slecht weer?

Het weer in België is steeds een beetje gokken. Ik vertrek meestal niet wanneer het heel erg staat te regenen. We kunnen dan samen op zoek gaan naar een nieuwe datum, of een leuke binnen locatie. Ik hou jullie dan zeker op de hoogte.

Hoe ver op voorhand moet ik boeken?

Wil je graag in het weekend een shoot? Boek dan zeker 1 a 2 maanden op voorhand. Zeker in het hoogseizoen (mei - oktober) is het aangeraden om een 2 maanden op voorhand te boeken. Voor huwelijken raad ik aan om ongeveer 1 jaar op voorhand te boeken.

Kunnen wij de RAW - bestanden krijgen?

Raw - bestanden zijn 'ruwe' bestanden en is dus nog maar de helft van het resultaat. Als fotograaf gebruik ik deze bestanden om de foto op te bouwen aan de hand van mijn stijl. Wanneer ik tevreden ben over het eind resultaat, verwerk ik deze naar JPG - bestanden. Dit is het eindresultaat en wordt aan jullie afgeleverd. Omdat ik heel wat uren gewerkt heb om mijn eigen stijl te vinden, en omdat elke foto mijn artistiek werk is, kunnen jullie de RAW - bestanden niet verkrijgen. Kies daarom ook een fotograaf die volledig bij jou stijl past.

Kan ik mijn foto's afdrukken?

Na de shoot krijgen jullie de foto's op hoge resolutie (download de galerij op je PC en niet op je GSM; je GSM verkleint de resolutie). Hierdoor krijgen jullie de mogelijkheid om jullie foto's zelf af te drukken of vergrotingen te maken. Hou er rekening mee dat goedkopere leveranciers niet dezelfde kwaliteit bieden als leveranciers waar fotografen mee werken. Ik kan jullie verschillende mogelijkheden voor afdrukken en uitvergrotingen aanbieden, vraag gerust achter het aanbod en prijs.

Welke kleding doe ik aan?

Kies iets waar je jezelf comfortabel in voelt, want als je jezelf ongemakkelijk voelt, straal je dit ook uit op de foto's, en dat zou jammer zijn. Om jullie toch een kleine tip te geven; gebruik zoveel mogelijk neutrale kleuren.


Ready to Begin?