Wie ben ik?

Hi, ik ben Cindy! Ik ben opgegroeid in Loenhout en woon nu een aantal jaren samen met mijn man & 3 prachtige kinderen in Kalmthout en wat vinden wij het zo fijn om hier te wonen. De Kalmthoutse heide is hier zo'n grote luxe. Je zal me daar dan ook vaak terug vinden!

Als kind wilde ik altijd al een mooie camera hebben om foto's te maken. Tijdens mijn zwangerschap van onze dochter maakte ik de beslissing om toch iets te doen met deze kriebels. Ik startte een opleiding aan Syntra om zo mijn start te maken als fotograaf.

Ik ben een trotse bijberoeper, want als hoofdberoep ben ik een verpleegkundige. Beide beroepen doe ik met veel warmte en passie. Een hele kunst om mijn gezin met twee intensieve beroepen te combineren (want dat zijn ze). Ik ben daarbij nog eens enorm kritisch en maak het me zo liever moeilijk dan makkelijk.


Bedankt lieve Hilde Eyckmans voor de prachtige foto's!Weetjes.

01 / 03

Ik zit heel vaak met mijn hoofd in dromenland. Jaren heb ik dat niet herkent. De laatste jaren ga ik hier bewuster mee om. Durf dromen, durf ze ook waarmaken.
Dromen zorgt er soms ook wel voor dat ik een afwezige indruk geef, tot ergernis van mijn lieve man, maar ondertussen is hij dat al wat gewoon. Oeps

Grateful for small things, big things, and everything in between

(Cindy)