22 Augustus 2020


Zoals iedereen ondertussen wel weet gooide 'corona' voor heel de evenementen sector serieus wat roet in het eten. Ook voor mij, heel wat huwelijken zijn verplaatst. Het beloofd een mooi jaar te worden, met héél wat mooie huwelijken. Helaas draaide dit iets anders uit.


Maar dan kwamen Nele & Mitch, zo moedig om hun huwelijk toch door te laten gaan! Zelfs ik keek enorm uit naar hun huwelijk. Het zou mijn eerste huwelijk voor 2020 zijn. Na wat weken aftellen, en met gezonde zenuwen reed ik op 22 augustus naar Nele thuis. 100 keer heb ik op 3 verschillende buienradars gekeken wat het weer zou doen. Duidelijk, op die buienradars van tegenwoordig kan je niet meer rekenen. Die veranderen per uur dat je kijkt.


Nele & Mitch hadden geluk. Het bleef namelijk heel de dag droog. En de gemeente Wuustwezel had buiten alles klaargezet en dit Corona proef (wat een zaligheid voor de fotograaf trouwens). Ondanks alle maatregelen ben ik echt zo tevreden met mijn reportage! Bij het bewerken zag ik véél liefde op de foto's en dit is waar we het allemaal voor doen! Dit huwelijk zullen we dus niet snel vergeten.