Loveshoot


Voor de zoveelste keer. Het weer in België daar kan je geen staat op krijgen. Al weken hoop ik op een mooi wit tapijt om eens een leuke winter shoot te kunnen doen. En yes, eindelijk gaat het sneeuwen! Jep afgelopen zaterdag stond er sneeuw op de planning. 2 keer raden wanneer,ja als ik moet werken natuurlijk. Toch mocht ik in de voormiddag een leuke loveshoot doen. Géén sneeuw, maar wel koud. En wat voor een shoot!


Ik heb me voorgenomen om dit jaar nog meer aan mijn bedrijf te werken en vandaar de shoot. Ik had een beeld gevormd in mijn hoofd wat ik van deze shoot wilde maken. En woehoe! Hij voldoet volledig aan mijn verwachtingen! Ik vind het zo belangrijk tijdens eender welke shoot trouwens, dat jullie optimaal genieten van elkaar! Stap een beetje uit je comfort zone en ga de uitdaging aan! Geniet, geniet, geniet. En dan zorg ik gewoon dat ik de ideale plaatjes schiet! Dus nogmaals (voornamelijk voor de mannen) wees niet bang, ga niet poseren, en zeker niet héél de tijd in de camera kijken (ik zal wel roepen als je moet kijken), maar geef al je aandacht aan je grootste liefde (of gezin).


Wil jij een mooie foto op je gsm, computer. Of een mooie foto voor aan je muur. Of gewoon als herinnering? Dan is de investering voor een shoot, zeker de moeite waard!


De conclusie van afgelopen weekend, ik heb dus echt hélemaal geen sneeuw nodig voor een super toffe shoot met een resultaat om trots op te zijn!


XXX