Mei 2020. Na heel wat uitgestelde shoots en een tijdje geduld, kwam in mei eindelijk wat goed nieuws. Fotografen mogen terug gaan shooten. Verschillende dagen heb ik geworsteld met de vraag, hoe moet ik dit nu gaan aanpakken? Ik heb er voor gekozen om rustig terug op te bouwen, met hier en daar een shoot.

Afgelopen weekend stonden 2 shoots op de agenda die voor de corona tijd al op de planning stonden. Zo ook de familiestoot van Dries & Michelle! En wat heb ik uitgekeken naar hun shoot.

Ik leerde Dries en Michelle kennen op het huwelijk van Matthias & Ruth, ondertussen al weer bijna 2 jaar geleden. Dries & Michelle wilde heel graag een shoot samen met hun gezinnetje. En afgelopen zondag was het eindelijk zo ver. We maakte een mooie wandeling in het Park Vordenstein en tussendoor maakte ik wat foto's. Na een super fijne shoot reed ik naar huis met héél wat foto's op mijn geheugenkaartje.

Hopelijk mag ik dit jaar nog véél fijne shoots doen, want ik heb er alvast erg véél zin in!

Kijken jullie mee naar het resultaat van de shoot?